Domes Miramare Luxury Collection Resort

domes-miramare-luxury-collection-resort
domes-miramare-luxury-collection-resort0
domes-miramare-luxury-collection-resort
domes-miramare-luxury-collection-resort
domes-miramare-luxury-collection-resort

Domes Miramare Luxury Collection Resort

Ontdek de ultieme vakantiebestemming bij Domes Miramare Luxury Collection Resort, een paradys waar luxe en natuur samensmelten. Gelegen aan een privéstrand en omringd door een eeuwenoude olijfboomgaard, biedt dit resort een exclusieve ontsnapping. Met verfrissende zwembaden en het zandstrand op een steenworp afstand, is elke dag een nieuw avontuur in pure ontspanning.

De Ligging

Domes Miramare Luxury Collection Resort geniet van een idyllische locatie, omgeven door de serene schoonheid van een vijf eeuwen oude olijfboomgaard en direct aan het strand. Het pittoreske vakantiedorp Moraitika ligt op slechts 400 meter afstand, terwijl Kerkyra, de betoverende hoofdstad van Corfu, en de luchthaven binnen 17 km te bereiken zijn. Dit maakt het resort perfect gepositioneerd voor zowel rustzoekers als avonturiers die de rijke cultuur en prachtige landschappen van Corfu willen verkennen. De gemakkelijk toegankelijke vervoersopties zorgen ervoor dat de reis naar en van het resort net zo moeiteloos is als het verblijf zelf.

Het hotel en de faciliteiten

Domes Miramare Luxury Collection Resort, recentelijk gemoderniseerd in 2022, blinkt uit in zowel faciliteiten als services. Met 182 prachtig ontworpen kamers biedt het resort een exclusieve verblijfervaring. Centraal staan de drie schitterende buitenzwembaden die zorgen voor ongeëvenaarde ontspanning onder de Griekse zon. Het resort is uitgerust met een lift, voorzieningen voor rolstoelgebruikers, gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes, en gratis parkeergelegenheid, wat bijdraagt aan een zorgeloos verblijf. Daarnaast zijn er diverse winkels, waaronder een souvenirwinkel, en een kapsalon voor die extra verwennerij. Voor de actievelingen is er een fietsverhuur en voor wie op zoek is naar ontspanning biedt het resort een uitgebreid wellnessaanbod, waaronder een spa, massages en schoonheidsbehandelingen.

Eten en drinken

Bij Domes Miramare Luxury Collection Resort wordt elke maaltijd een culinaire belevenis. Het resort beschikt over vier restaurants, elk met hun eigen unieke sfeer en specialiteiten, variërend van de verfijnde internationale en regionale keuken tot mediterrane delicatessen en Aziatische gerechten. Of je nu kiest voor een buffet of à-la-carte, de versheid en kwaliteit van de gerechten staan altijd voorop. Voor een lichte snack of een verfrissend drankje zijn er vier bars, waaronder een zwembadbar en een loungebar, waar vakantiegangers in een ontspannen setting kunnen genieten van hun favoriete drankje.

Goed om te weten

Het resort is geschikt voor rolstoelgebruikers en beschikt over aangepaste slaapkamers voor een comfortabel verblijf. Hoewel Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu een oase van luxe is, is het belangrijk om te weten dat de accommodatie alleen toegankelijk is voor volwassenen, wat zorgt voor een rustige en serene sfeer. Betalingen kunnen worden voldaan met de meest gangbare creditcards, waaronder American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • Ideal
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Vakanties.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.