Alykanas Village Hotel

alykanas-village-hotel
alykanas-village-hotel

Goed

2 beoordelingen

7

alykanas-village-hotel
alykanas-village-hotel
+25alykanas-village-hotel

Alykanas Village Hotel

Duik in een droomvakantie bij Alykanas Village Hotel, een paradijs direct aan het zandstrand van Alykanas. Met zijn verleidelijke buitenbaden, kinderzone en een waterglijbaan voor eindeloos plezier, belooft dit resort onvergetelijke momenten onder de Griekse zon. Ontspan op het zonneterras, omarmd door de verfrissende zeewind.

De Ligging

Alykanas Village Hotel ligt idyllisch in Alykanas, direct aan het zandstrand, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor strandliefhebbers. Het centrum van Zante Town, met zijn bruisende sfeer en culturele bezienswaardigheden, ligt op ongeveer 16 km afstand. Voor degenen die het lokale leven willen verkennen, ligt Alykes Resort slechts 1 km van het hotel. Handige vervoersopties zoals een bushalte op circa 650 m en een autoverhuurservice zorgen ervoor dat vakantiegangers gemakkelijk de omgeving kunnen verkennen. De luchthaven ZTH bevindt zich op zo'n 17 km afstand, waardoor aankomst en vertrek zorgeloos verlopen.

Het hotel en de faciliteiten

Alykanas Village Hotel biedt een scala aan faciliteiten en diensten die zijn ontworpen om elke vakantieganger te bekoren. Het resort beschikt over 7 zoetwaterzwembaden, inclusief een kinderbad, omgeven door gratis ligstoelen, ideaal voor zowel ontspanning als plezier. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen, en met voorzieningen zoals een kluis, wasservice, en Wi-Fi in openbare ruimtes biedt het hotel alles wat nodig is voor een zorgeloze vakantie. De prachtige tuin en speelplaats zijn perfect voor familieplezier, terwijl de fitnessstudio, tafeltennis en aerobics voor sportieve afwisseling zorgen. Met kosteloze parkeergelegenheid en een sfeervol horecagedeelte, waaronder een restaurant en twee bars, is dit hotel een uitstekende keuze.

Eten en drinken

Bij Alykanas Village Hotel begint elke dag goed met een smakelijk ontbijt in buffetvorm, terwijl halfpension vakantiegangers ook van een heerlijk diner genieten. Het hotelrestaurant, gekenmerkt door airconditioning en een gastvrije sfeer, serveert een verscheidenheid aan gerechten, inclusief glutenvrije maaltijden en vegetarische opties op aanvraag. Voor drankjes en lichte snacks biedt de zwembadbar/snackbar verfrissende opties aan, ideaal voor een pauze tussen het zwemmen door. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreide maaltijd of een snelle hap, er is voor ieder wat wils.

Goed om te weten

Hoewel Alykanas Village Hotel veel faciliteiten en voorzieningen biedt, is het goed om te weten dat het resort mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Vakantiegangers die specifieke behoeften hebben, worden aangemoedigd om voorafgaand aan de boeking informatie in te winnen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • Ideal
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Vakanties.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.