Miramare Bay

miramare-bay
miramare-bay

52 beoordelingen

5,6

miramare-bay
miramare-bay
miramare-bay

Miramare Bay

Ontsnap naar het idyllische Miramare Bay, een parel aan de kust waar het kristalheldere zwembad en het zachte zandstrand samenkomen om de ultieme vakantie-ervaring te bieden. Hier, waar de zon kust en de zee fluistert, vind je de perfecte balans tussen ontspanning en avontuur. Een plek waar elke dag een belofte is van zonneschijn, comfort en onvergetelijke herinneringen.

De Ligging

Miramare Bay geniet van een benijdenswaardige positie, slechts 50 meter van een prachtig zandstrand waar de vakantiegangers kunnen genieten van de zon en de zee. Het levendige centrum van Pigadia is slechts 500 meter lopen, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot lokale winkels en restaurants binnen een paar minuten. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, is fietsverhuur beschikbaar, en een bushalte op ongeveer 80 meter van het hotel biedt uitstekende verbindingen met de rest van het eiland. De dichtstbijzijnde luchthaven, AOK, ligt ook op een steenworp afstand, waardoor Miramare Bay een perfecte keuze is voor zowel korte uitstapjes als langere vakanties.

Het hotel en de faciliteiten

Miramare Bay biedt een scala aan faciliteiten die zijn ontworpen om je verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Het highlight is ongetwijfeld het prachtige buitenzwembad, compleet met een kinderbad, waar vakantiegangers kunnen genieten van een verfrissende duik of relaxen op de gratis ligstoelen onder de parasols. Voor actievere vakantiegangers biedt het hotel fietsverhuur en een speeltuin. De liefhebbers van biljart kunnen hun hart ophalen met een spelletje, mogelijk tegen een kleine vergoeding. Met gratis Wifi in het hele hotel blijf je gemakkelijk verbonden, en voor je comfort zijn er ook een lobby, kluisje, en gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Eten en drinken

In Miramare Bay begint elke dag op de beste manier met een uitgebreid ontbijtbuffet dat vakantiegangers uitnodigt om de dag energiek te beginnen. Voor drankjes en lichte snacks is de hotelbar de perfecte plek om te ontspannen en te socializen. Vakantiegangers die kiezen voor de all-inclusive optie kunnen genieten van een zorgeloze vakantie-ervaring, waarbij maaltijden en een selectie van drankjes inbegrepen zijn. Zo wordt elke maaltijd een moeiteloos genot.

Goed om te weten

Belangrijk om te weten is dat onze accommodatie mogelijk niet geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking. We adviseren vakantiegangers met specifieke behoeften om contact met ons op te nemen voor meer gedetailleerde informatie. De belangrijkste betaalmethoden die geaccepteerd worden zijn Visa en MasterCard, wat het gemakkelijk maakt voor de meeste vakantiegangers. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • Ideal
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Vakanties.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.