Caretta Beach Holiday Village

caretta-beach-holiday-village
caretta-beach-holiday-village

Prima

53 beoordelingen

6,5

caretta-beach-holiday-village
caretta-beach-holiday-village
+25caretta-beach-holiday-village

Caretta Beach Holiday Village

Ontdek het sprankelende Caretta Beach Holiday Village, waar het zwembadcomplex en nabijgelegen strand de kroonjuwelen zijn. Een oase voor waterliefhebbers, met glijbanen voor de adrenalinejunkies en een relaxte zwembadbar voor de zonzoekers. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie vol plezier en ontspanning.

De Ligging

De specifieke locatie van Caretta Beach Holiday Village, de afstand tot het dichtstbijzijnde strand, het stadscentrum, bezienswaardigheden en de luchthaven zijn niet vermeld in de beschikbare bronnen. Er is ook geen informatie over vervoersmogelijkheden of hoe de omgeving te verkennen.

Het hotel en de faciliteiten

Caretta Beach Holiday Village verwelkomt vakantiegangers met open armen en een scala aan faciliteiten. Het vriendelijke personeel bij de receptie staat altijd klaar om te helpen. Van een bagagedepot tot een kluis, geldautomaat, speelkamer, kinderopvang, medische dienst, en wasservice, het verblijf is van alle gemakken voorzien. Wi-Fi is beschikbaar en voor degenen die met de auto komen, is er kosteloos parkeergelegenheid. Het hotel is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt over een lift. Boodschappen doen kan in de supermarkt op het terrein. Voor ontspanning is er een prachtige tuin en speelplaats, en de fietsverhuur biedt de kans de omgeving te verkennen. Het zwemcomplex met buitenbaden en een kinderzone staat garant voor uren waterpret, inclusief een waterglijbaan en een whirlpool. Ontspannen kan op het terras met ligstoelen en parasols. Sportieve vakantiegangers kunnen hun hart ophalen met fietsen/mountainbiken, fitness, tafeltennis en biljart. Voor ontspanning zijn er wellnessaanbiedingen zoals een spa, sauna, stoombad, hamam en massagebehandelingen. Een animatieprogramma en een miniclub zorgen voor vermaak voor alle leeftijden.

Eten en drinken

In Caretta Beach Holiday Village kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke maaltijden en drankjes in het restaurant en de bar. Met de optie voor all-inclusive hoeft men zich geen zorgen te maken over extra kosten; ontbijt, lunch, diner en snacks zijn allemaal inbegrepen, evenals een verscheidenheid aan alcoholische en niet-alcoholische dranken. Het afwisselende buffet zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils is, inclusief speciale kindermenu's voor de jongere vakantiegangers.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Voor specifieke verzoeken rondom mobiliteit, geven we graag meer informatie. Het verblijf accepteert Visa als betaalmiddel. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • Ideal
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Vakanties.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.